Balans i livet Balans

Ta hjälp av din försäkring för att få en bra balans

I vårt fyra veckor långa inspirationsprogram ”En bra balans mellan arbete och privatliv” hjälper vi dels chefer att skapa förutsättningar för hälsosamt, effektivt och kreativt flexibelt arbete, samt medarbetare att få en bättre kontroll över sin situation, och en bättre balans i livet.

Flexibelt, eller gränslöst arbete, innebär att du kan göra stora delar av ditt arbete på tider och platser som passar dig. Det ger dig möjligheten att hinna med saker du annars skulle ha svårt att hinna. Samtidigt kan det öka stressen när du alltid är uppkopplad, aldrig känner dig riktigt ledig, och kanske oroar dig för hur det pratas bland kollegorna om hur du egentligen arbetar. För många kan det även handla om oro för hur det flexibla arbetet påverkar karriären.

Vecka 1 - En hälsosam balans mellan arbete och privatliv
Vecka 2 - Struktur på tiden för mer koncentration och bättre avkoppling
Vecka 3 - Balans i livet på en flexibel arbetsplats
Vecka 4 - Du måste öva för att få en bra balans i livet

Hälsoportalen

Den här webbplatsen är en portal för dig som har eller funderar på att skaffa Länsförsäkringars sjukvårdsförsäkring eller Bo kvar-försäkring. Här kan du bland annat få reda på mer om försäkringen, få svar på vanliga frågor, eller ta del av digitala hälsoprogram.