Fler tips för ett hälsosamt hemmaliv

Här får du tips av en naprapat på olika övningar du kan göra hemma. Vi kastar också med ett tips på hur du kan uppleva kultur i världsklass utan att lämna hemmet. Och så en liten påminnelse om att ge kärlek till det lokala stamhaket.

Fysiska övningar att göra därhemma

Hemmaarbete betyder för de flesta att mängden stillasittande ökar. Vi har hittat några enkla övningar du kan göra hemma på köksgolvet eller i vardagsrummet för att hålla igång muskler och leder.

Läs mer hedmannaprapater.se/startsida/ovningar-copy/

Upplev kultur i världsklass från hemmakontoret

I ett läge då resande ska hållas till ett minimum kan du från soffan eller skrivbordsstolen uppleva konst och sevärdheter från några av världens bästa museer och historiska platser. Se det som inspiration för vad du vill uppleva på riktigt när pandemin lagt sig.

Läs mer https://artsandculture.google.com/

Ge lite kärlek till ditt favoritställe

För de flesta restauranger, barer, och cafeer är läget kämpigt och vissa har det riktigt svårt. Om ditt favoritställe ser tomt ut så passera inte bara förbi. Unna dig en kopp kaffe, en öl, eller kanske en beställning att ta med hem. Så favoritstället finns kvar när läget vänder, för en sak är säker: det kommer det att göra.

Håll dig frisk med våra försäkringar

Visste du att du har tillgång till flera hälsofrämjande tjänster med vår sjukvårdsförsäkring och Bo kvar-försäkring? De består bland annat av en hälsoprofil, KBT-baserade hälsoprogram och samtalsstöd – som hjälper dig att hålla dig frisk och må bra.

Läs mer om sjukvårdsförsäkring

Läs mer om Bo kvar-försäkring

Snabb och trygg vård med vår sjukvårdsförsäkring

Med vår sjukvårdsförsäkring får du och dina medarbetare snabb specialistvård, effektiv rehabilitering och tillgång till hälsofrämjande tjänster. Det skapar långsiktig trygghet för både medarbetare och företag.
Läs mer om sjukvårdsförsäkring

Får du våra nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.

Läs mer om vår hantering av personuppgifter personuppgifter

Tyck till

Skulle du rekommendera den här sidan till en vän eller kollega?

Tack för att du hjälper oss förbättra vår webbplats!

Hälsoportalen

Den här webbplatsen är en portal för dig som har eller funderar på att skaffa Länsförsäkringars sjukvårdsförsäkring eller Bo kvar-försäkring. Här kan du bland annat få reda på mer om försäkringen, få svar på vanliga frågor, eller ta del av digitala hälsoprogram.